06-25 34 32 14 info@oudbouw-handel.nl

Over ons

Eerste feestpaal een unieke mijlpaal

Feestpaalslaan.nl is een verhuurbedrijf, gespecialiseerd in het heien van de eerste feestpaal. Dit gebeurt op een authentieke wijze met een oudhollandse driepoot heistelling. Onze doelstelling is om van de eerste symbolische feestpaal een unieke mijlpaal te creëren voor de start van jullie bouwproject. 

Wat doen we?

De eerste paal slaan, Dat is wat wij doen samen met jullie. Jullie geslagen project is bij Feestpaalslaan.nl in goede handen. Met de oudhollandse driepoot heistelling van het slaan van de eerste symbolische feestpaal maken wij een feestelijke opening van jullie bouwproject.

Eerste feestpaal een unieke mijlpaal.

Voor wie?

Door heel Nederland hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd, we verhuren de oudhollandse heistelling aan aannemers, bouwbedrijven, woningbouw, projectontwikkelaars, gemeentes en diverse bedrijven. Wij bouwen de oudhollandse heistelling zelf op en begeleiden het slaan van de eerste paal.

De slogan van Feestpaalslaan.nl

De draagkrachtige slogan van Feestpaalslaan.nl is als volgt “eerste feestpaal een unieke mijlpaal” de slogan verraad het stiekem al. Op een unieke manier een bouwproject openen met het slaan van de eerste feestpaal voor jullie mijlpaal, en het is gelijk een goede fundering voor een feestelijke start van jullie bouwproject.

Wie zit er achter Feestpaalslaan.nl

Even voorstellen, mijn naam is Gerben Greidanus eigenaar van Oudbouw – Handel Arum. Sinds 2018 is de dochter onderneming hier uit voort geslagen Feestpaalslaan.nl is een mooie toevoeging aan mijn bedrijf. Vanaf mijn negentiende jaar ben ik al werkzaam in de hei wereld, voor mij is het dan ook elke keer weer een feestelijk gebeuren om de eerste feestpaal slaan te mogen begeleiden! Voor een geslaagde start van jullie bouwproject.

Verhuurt Feestpaalslaan.nl door heel Nederland?

Het slaan van de eerste feestelijke paal doen wij op iedere gewenste bouw locatie in Nederland.

Hoeveel feestpaaltjes heeft Feestpaalslaan.nl in de afgelopen jaren geslagen?

In de afgelopen jaren hebben we al meer dan 80 feestpalen in de grond geslagen. 

Wordt de oudhollandse heistelling voor ons opgebouwd?

Feestpaalslaan.nl bouwt de oudhollandse heistelling voor jullie op, en begeleid het slaan van de eerste feest heipaal van begin tot het eind.

Kunnen wij ook op korter termijn bij Feestpaalslaan.nl terecht?

Bij Feestpalenslaan.nl kun je op korte termijn terecht, zeker! Vandaag bellen, morgen meetsal al mogelijk.

Kunnen wij ook op korter termijn bij Feestpaalslaan.nl terecht?

Bij Feestpaalslaan.nl kun je op korte termijn terecht, zeker! Vandaag bellen, morgen meetsal al mogelijk.

Wat is de ideale ondergrond voor de eerste feest heipaal?

Voor de feestelijke eerste paal, is het van belang dat de ondergrond van waar de paal op komt te staan niet te nat is.

Hoeveel personen zijn er nodig om de eerste paal te heien?

Voor het heien van de eerste feest paal zijn vijf personen nodig, om aan de touwen te trekken om het heiblok omhoog te hijsen.

Verzorgd Feestpaalslaan.nl ook veiligheidshelmen?

Veiligheid voorop! Bij Feestpaalslaan.nl hebben we voor de vijf personen die aan de touwen trekken van de eerste feestelijk paal slaan, vijf veiligheidshelmen beschikbaar.

Hoe laat zijn jullie aanwezig op het bouwfeest?

Geen feestpaaltje gemist bij Feestpaalslaan.nl, wij zijn ruim op tijd op de bouwplaats om de oudhollandse heistelling op te bouwen.

Waar kunnen wij rekening mee houden als organisatie op het bouwproject feest?

Bij het slaan van de symbolische eerste paal op een bouwopening zijn meestal veel personen aanwezig en dit zorgt er vaak voor dat er te weinig parkeerruimte is. Een handige tip van Feestpaalslaan.nl is dan ook, zorg voor voldoende parkeerruimte.

Neem contact met ons op